Ved mistanke om, at ens barn har et KISS-KIDD syndrom, er det en god idé at opsøge en kiropraktor med stort kendskab til behandling af børn. Kiropraktoren vil først spørge om baggrunden for henvendelsen, undersøge barnets bevægelighed i nakke og ryg samt foretage nogle tests, der kan være med til at fortælle om barnet har en fejlstilling svarende til øvre nakkeregion eller evt. fejler noget andet. Vurderer kiropraktoren at barnet kan have gavn af en behandling foregår denne ved små tryk som hyppigst er smertefrie.

Nogle børn har nok med en enkelt behandling, mens andre må have flere for at genoprette den normale nakkefunktion. Typisk kræver det flere behandlinger jo længere fejlstillingen har været til stede. Efter en kiropraktisk behandling er det vigtigt at se om barnet kan udnytte den genoprettede bevægelsesfrihed i nakken og dermed genskabe den normale bevægelsesudvikling. Nogle børn klarer dette ved egen hjælp, mens andre må have hjælp af motorik og balancetræning evt. ved en børnefysioterapeut.

Vi har set nogle fantastiske resultater med nogle glade børn og forældre. Babyer og småbørn som bliver symmetriske, får bedre stabilitet, balance og dermed får større sikkerhed i deres motoriske udvikling og større børn som bedre kan sidde (stille) i skolen, og derved koncentrerer sig bedre.